Gratis Proefcursus

  • Ga op reis met Abraham en ervaar zijn avontuur.
  • Sta naast Zacheüs en voel je ook niet gezien.
Ik meld mij aan

,

,

Beleef!

Vijf bijeenkomsten waar je samen met anderen je in leeft in wat mensen in de Bijbel meemaken. Je loopt op met mensen als Zacheüs, Abraham en Eila. Je maakt mee hoe zij omgaan met onzekerheid, angst, vertrouwen en gezien worden. Je verdiept je in hun leven en dan komen de vragen vanzelf: wat doet dit verhaal met mij? Wat betekent dit verhaal voor mijn leven?

Ervaar!

Uniek aan de workshops van Scopus is dat niet het uitleggen van het christelijk geloof centraal staat. Het gaat om het beleven en ervaren. Want op de vloer gebeurt het. Met verschillende materialen worden de verhalen op de vloer verteld en verbeeld. Op die manier blijf je geen toeschouwer maar word je zelf onderdeel van het verhaal.

Ik ontdekte tijdens Scopus dat die oude verhalen in de Bijbel over mij gaan. Ik volgde de serie ‘Op hoop van zegen’ over Abraham en zijn familie. Zijn angst en vertrouwen raakten me diep.

Marieta, bloemiste

„Tijdens de cursus ben je deelnemer, geen toeschouwer. Het programma was uitnodigend om aan deel te nemen. Of je nu wel of niet wat hardop zei: het verhaal kwam in je leven‟.

Jos, productmanager