Workshop special in Groningen

experimenteren met Scopus en Video

De praktijk van een Wandeling

Met veruit de meeste coachwandelingen ‘struinen’ we over de Hoorneboegse Heide, net ten zuiden van Hilversum. We ontmoeten elkaar op het per mail afgesproken tijdstip op de parkeerplaats tegenover de ingang van Vliegveld Hilversum.  Vandaar wandelen we eerst het gebied in om even rustig ‘aan te komen’. Daarna schakelen we over naar het thema wat je zo bezighoudt. We bespreken eerst je ervaringen van de afgelopen tijd en de resultaten van de vorige sessie.

Inmiddels zijn we dan wel op de hei of, als het hard waait, in het bos aangekomen en gaan we aan de slag. De manier waarop we dat doen kan erg verschillen. Dit hangt af van het thema, de talenten van de klant en mijn vakmanschap. Soms zijn het vooral wandelende gesprekken, soms meer op ervaring gerichte oefeningen. Maar we zijn altijd buiten, er is altijd ruimte voor stilte èn er is altijd wat (warms) te drinken.

Met een standaard wandeling duurt het ongeveer 2-2,5 uur voor je weer terug bent op de parkeerplaats. We evalueren daar kort wat we hebben meegemaakt en spreken iets af over een vervolg.