Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal. Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal.

  • Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens.
  • Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd.
  • Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof.
  • Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s.
  • De ontmoeting staat centraal.

portret van Tineke Zeefat

De praktijk van een Wandeling

Met veruit de meeste coachwandelingen ‘struinen’ we over de Hoorneboegse Heide, net ten zuiden van Hilversum. We ontmoeten elkaar op het per mail afgesproken tijdstip op de parkeerplaats tegenover de ingang van Vliegveld Hilversum.  Vandaar wandelen we eerst het gebied in om even rustig ‘aan te komen’. Daarna schakelen we over naar het thema wat je zo bezighoudt. We bespreken eerst je ervaringen van de afgelopen tijd en de resultaten van de vorige sessie.

{a1529ar13695}