Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal. Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal. Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd.

Nico_02

Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal. Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal. Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal.

 

Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal. Scopus is ontwikkeld in Duitsland onder de naam Stufen des Lebens. Een paar jaar geleden heeft de IZB de missionaire cursus in Nederland geïntroduceerd. Scopus richt zich niet op kennis, verstand of theorie van het christelijk geloof. Het accent bij Scopus ligt op het beleven, ervaren en het herkennen van levensthema’s. De ontmoeting staat centraal.